Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Budapest, XVIII. kerület, Szent Imre-kertváros
#166700740
159 millió Ft
Alapterület 143 m2,  569 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Eladó Medencés Családi ház a18.kerületben

Eladó Budapesten, a XVIII.kerületben Szentimretelepen egy 569nm-es teleken található 80as években épült, felújított 143nm-es családi ház.

A ház 2021-ben teljeskörű felújításon esett át, ahol minden víz- és villanyvezeték cseréje megtörtént, az összes nyílászárót cserélték, kapott még redőnyöket és szúnyoghálót is. Fűtése és melegvíz ellátása új kondenációs kazánnal történik. A nappaliba egy hűtő-fűtő (3,5kw-os) klíma került. A homlokzatra 10cm-es grafitos hőszigetelést tettek. A ház betonfödémes, így a tetőtér is beépíthető, Kialakításra került még egy 48nm-es fedett terasz is. A lakás amerikai konyhás nappali és 3 szobás, gardróbbal, fürdő +wc és külön wc-vel, kamrával rendelkezik a földszinten. Továbbá a pincében egy 30nm-es iroda került kialakításra.

A vételár tartalmazza a gépesített (Bosch) konyhát, konyhaszigetet borhűtővel, valamint a beépített hálószoba szekrényt is. A többi bútorzat megbeszélés kérdése.

Az ingatlan utcafrontja 21 méter ahol 2 motoros kapu is helyet kapott, 2 autónak fedett beállója és további 2 autónak felszini udvari beállót alakítottak ki ahol elektromos autó töltési lehetőség is van.

A szép, parkosított, gondozott kertben található medence (melynek 5,5kw-os hőszivattyús a fűtése), 4 fős finn szauna, 6nm-es tároló is. Az öntözés fúrt kútból történik. A ház rendelkezik még napelem-, kamera- és riasztórendszerrel. Továbbá esővíz elvezővel is, mely egy szikkasztóba kerül. Az ingatlan használati megosztással rendelkezik, per és tehermentes, 1 hónapon belül költözhető és rugalmasan megtekinthető. Hívjon bizalommal.

Kapcsolat

Berkes Beáta

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter